Portofoliul meu de comunicare în limba română. Clasa a II-a

Portofoliul meu de comunicare în limba română pentru clasa a II-a este un instrument de învățare util atât pentru lucrul acasă, individual, cât și pentru lucrul în clasă.
Structurată în 9 unități de învățare, culegerea propune exerciții variate, organizate gradual, de la simplu la complex. Pe lângă unitățile de învățare, culegerea conține o evaluare inițială,
evaluări sumative la finalul fiecărei unități, un model de subiect pentru Evaluarea Națională, precum și secțiuni de autoevaluare, care îl fac pe elev conștient de procesul de învățare și îl încurajează să-și verifice constant progresul.
Lucrarea este structurată în conformitate cu programa școlară, propunând o viziune integrată a domeniilor de studiu: comunicare orală, lectură, redactare, elemente de construcţie a comunicării.
Cu o grafică prietenoasă, cu ilustrații sugestive, însoțit de texte pentru dictare și transcriere, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa a II-a reprezintă un auxiliar deosebit de valoros pentru cadrele didactice și pentru elevi.

26,90 lei

Cod Produs: PR134

Autor: Andreea Barbu, Silvia Fota

Format: 26 x 20,5

Nr. Pagini: 96

Tip Carte: Portofoliu

ISBN:978-630-6530-25-0