Despre noi

La Booklet prindem idei și încercăm să le dăm viață. Uneori ne vin ușor, ca fluturii, alteori scormonim mult până dăm de ceva valoros, folosindu-ne de toate resursele noastre de oameni pasionați de lectură, povești, matematici, limbi străine, științe. Până la cartea pe care o ții în mână sau o citești pe ecranul telefonului mobil sau al laptopului e cale lungă, dar pentru că ne hrănim cu atâtea basme, știm că drumul e mereu înainte, iar încercările ne fac să creștem. Am atins de curând vârsta majoratului, dar am strâns experiențe cât într-o viață de om mare.

Ne-am aliat cu oameni la fel de dedicați, autori cu viziune, iar misiunea noastră este de a oferi materiale de calitate – clare și captivante pentru elevi; cuprinzătoare, bine întocmite și ușor de folosit la clasă de către profesori.

Ne-ați văzut cu siguranță la cele mai importante târguri de carte (Gaudeamus, Bookfest), cu lansări, activități de lectură interactivă și discuții cu și despre eroii preferați. Pentru că ficțiunea e locul unde ne întâlnim cu voi, cititorii noștri – atât cu cei care ard de nerăbdare să apară ultimul volum din seria preferată, cât și cu cei sceptici sau stângaci, aflați la început de drum. Cu Booklet Fiction aveți ocazia să ne citiți altfel, să glumim, să râdem, să ne emoționăm până la lacrimi, să stăm cu sufletul la gură, să învățăm și, cel mai important – să ne imaginăm.

Mai spunem doar că suntem aici să vă ajutăm să treceți prin cele mai importante examene, să creștem împreună frumos, pentru că ne încăpățânăm foarte tare să facem din învățare o experiență plăcută. Bine ați venit!

 

 

 

 

 

 

Wishlist 0
Continue Shopping