Portofoliul meu de comunicare în limba română. Clasa I

Un instrument de lucru extrem de util în clasă sau acasă, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I pune la dispoziția elevilor numeroase activități de învățare, menite să îi ajute în consolidarea cunoștințelor dobândite în clasă.
Structurat în acord cu programa școlară în vigoare, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I reunește, în cele 14 unități tematice, exerciții variate, cu diferite grade de dificultate și oferă o experiență a învățării într-o manieră distractivă și captivantă.
Elevii vor aprofunda, rând pe rând, sunetele și literele alfabetului, vor învăța cum să folosească grupurile de litere, vor construi cuvinte și propoziții, își vor îmbunătăți abilitățile de scriere și de citire pe un traseu presărat cu jocuri, ghicitori și enigme din fascinanta lume a literelor. Cu fiecare unitate parcursă, școlarii vor pune în practică și își vor fixa cunoștințele dobândite în clasă și vor face un pas mai departe în dezvoltarea abilităților de comunicare în limba română.
Cu o grafică prietenoasă, cu ilustrații sugestive, însoțit de texte pentru dictare și transcriere, precum și de o bibliografie de vacanță, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I reprezintă un auxiliar deosebit de valoros pentru cadrele didactice și pentru elevi.

25,90 lei

Cod Produs: PR133

Autor: Andreea Barbu, Silvia Fota

Format: 26 x 20,5

Nr. Pagini: 88

Tip Carte: Portofoliu

ISBN:978-630-6530-24-3