Geografie – caiet de lucru pentru clasa a VI-a

Aprobat conform Ordin 6250/21.12.2020 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar.

 

Geografie – caiet de lucru pentru clasa a VI-a se adresează atât elevilor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele la această disciplină, cât și profesorilor, pentru lucrul la clasă, după fiecare lecție parcursă.

Auxiliarul propune o abordare progresivă a noțiunilor de geografie, de la itemi de recunoaștere în text, în desen sau pe hartă până la mici eseuri pornind de la o serie de termeni descoperiți în rebusuri. Mai mult, se încearcă, prin exercițiile propuse, o apropiere a domeniului științific al geografiei de viața cotidiană, scopul fiind ca elevii să înțeleagă importanța informațiilor prezentate și felul în care acestea pot fi utilizate în viața de zi cu zi.

Caietul cuprinde patru mari capitole: Cunoașterea lumii în care trăim, Antroposfera – omul și activitățile umane, Europa – identitate geografică, Europa în lumea contemporană, înscriindu-se astfel în prevederile programei școlare și oferind, totodată, posibilitatea reflecției, dezbaterii și discuțiilor tematice (prin teme de cercetare, proiecte de portofoliu, eseuri scurte).

Este un instrument de lucru pe placul elevilor, datorită exercițiilor interactive și ingenioase.

 

26,00 lei

Cod Produs: GM173

Autor: Nicoleta Beliciu, Mihaela Dima

Format: 21 x 26

Nr. Pagini: 112

Tip Carte: Caiet de lucru

ISBN: 978-606-590-784-3

S-ar putea să-ți placă și…