Geografie – caiet de lucru pentru clasa a V-a

Aprobat în sesiunea august-septembrie 2018 privind evaluarea auxiliarelor didactice-poziția 21

Geografie – caiet de lucru pentru clasa a V-a se adresează atât elevilor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele la această disciplină, cât și profesorilor, pentru lucrul la clasă, după fiecare lecție parcursă.
Auxiliarul propune o abordare progresivă a noțiunilor de geografie, de la itemi de recunoaștere în text, în desen sau pe hartă până la mici eseuri pornind de la o serie de termeni descoperiți în rebusuri. Mai mult, se încearcă, prin exercițiile propuse, o apropiere a domeniului științific al geografiei de viața cotidiană, scopul fiind ca elevii să înțeleagă importanța informațiilor prezentate și felul în care acestea pot fi utilizate în viața de zi cu zi.
Caietul cuprinde nouă mari capitole: Pământul ca planetă; Relieful Pământului; Atmosfera; Hidrosfera; Biosfera; Pedosfera; Geografia populației și a așezărilor omenești; Resursele naturale; Activități economice, atingând astfel toate prevederile programei școlare și fiind, în același timp, un instrument de lucru pe placul elevilor, datorită exercițiilor interactive și ingenioase.

19,50 lei

Cod Produs: GM119

Autor: Adriana Bărbulescu

Format: 21 x 26

Nr. Pagini: 96

Tip Carte: Caiet de lucru

ISBN: 978-606-590-446-0