Cum sa scrii o compunere – tipuri si modele de compuneri pentru clasa a IV-a

Aprobat conform Ordin 3022/08.01.2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar-poziția 364

 

Caietul de lucru conține indicații teoretice pliate pe fiecare tip de compunere (compunerea imaginativă, realizarea unor dialoguri,compunerea plecând de la texte literare, compunerea cu scop practic), exerciții de înțelegere a textului literar și de stimulare a creativității.
Structura concisă, în trei Pași, îl va ajuta pe elevul de clasa a IV-a să înțeleagă cât mai bine etapele esențiale în crearea unei compuneri, fapt care îi va ușura efortul în următorii ani de studiu.
De asemenea, metoda îi va fi utilă în orice argumentare scrisă sau orală, dar și în realizarea oricărui exercițiu de creație.
Fiecare tip de compunere este însoțit de un model reprezentativ, care îl va ajuta pe elev să înțeleagă felul în care trebuie urmate etapele de lucru și cum se pun în practică regulile de redactare.
Cum să scrii o compunere își propune să atragă elevii spre lumea fascinantă a imaginației prin exerciții interactive, desene inspirate și o grafică veselă, respectând în același timp programa școlară.

26,90 lei

Cod Produs: PR085

Autor: Mădălina Stan, Florentina Ioniță

Format: A4

Nr. Pagini: 96

Tip Carte: Caiet de lucru

ISBN: 978-606-590-824-6

S-ar putea să-ți placă și…