Manual Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a

Manualul de Matematică și explorarea mediului: clasa a II-a este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3418/19.03.2013 și propune un demers pedagogic structurat, ce pornește de la competențele enunțate în programă, accentuând astfel scopul pentru care se învață și dimensiunea acțională în formarea personalității elevului.

Manualul conține 11 unități, dintre care două sunt unități recapitulative (recapitulare inițială și recapitulare finală), iar restul reprezintă unități de învățare.

Fiecare lecție este delimitată în subsecvențe care propun un demers de învățare coerent, logic și gradat (Amintește-ți! – Observă! – Descoperă! – Învață! – Exersează!), care ține cont de domeniile de conținut specifice disciplinei: Numere, Figuri și corpuri geometrice, Măsurări,       Date,  Științele vieții,             Științele Pământului,   Științe fizice.

Metodelor tradiționale de evaluare sunt însoțite de unele alternative, precum portofoliul, proiectul, investigația, fișele de observare sistematică a comportamentului elevilor și autoevaluarea.

Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită, oferind elevilor posibilitatea de a interacționa cu diverse elemente de conținut.

Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 98,20.

Descoperă varianta digitală a manualului

Descarcă planificarea

Vizionează filmul de prezentare a manualului

30,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Cod Produs: MN36

Autor: Mirela Ilie, Emilia Micloi, Marilena Nedelcu, Nicoleta Trăistaru

Format: 26 x 20,5

Nr. Pagini: 144

Tip Carte: Manual

ISBN: 978-606-590-994-6