Manual Matematică. Clasa a V-a

Manualul de Matematică pentru clasa a V-a este câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației și aprobat prin OM nr. 4065/16.06.2022.

Manualul este structurat în trei unități de învățare (noțiuni despre operații cu numere naturale, divizibilitatea numerelor naturale, fracții ordinare și fracții zecimale, elemente de geometrie și unități de măsură), fiecare cuprinzând exerciții recapitulative și evaluări. În plus, manualul cuprinde activități de tipul proiect, investigație și portofoliu, precum și o secvență de recapitulare și de evaluare inițială, respectiv finală.

Acesta propune aplicații diversificate, prezentate gradual de la simplu la complex, stimulând dezvoltarea gândirii logice și realizarea unor conexiuni intradisciplinare și interdisciplinare. Raportarea la viața cotidiană, prin exemplele și problemele propuse, are menirea de a atrage elevul, de a ușura trecerea la raționamentul matematic riguros. Conținuturile cu caracter teoretic sunt prezentate într-un limbaj accesibil, care permite înțelegerea noțiunilor.

Manualul respectă modelul de proiectare centrat pe elev și corespunde cerințelor programei școlare în vigoare.

Descarcă planificarea calendaristică

Descarcă planificarea pe unități de învățare

32,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Cod Produs: MN22

Autor: Maria-Daniela Stoica, Titi Hanghiuc

Format: 29 x 20,5

Nr. Pagini: 192

Tip Carte: Manual

ISBN: 978-606-590-946-5