Manual Limba modernă 1 engleză. Clasa a VIII-a

Manualul este câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației și Cercetării și a fost aprobat prin OM nr. 4939/10.08.2020.

 

Manualul propune un parcurs bine structurat, coerent și progresiv. Tematica acoperă, conform programei școlare, situații de comunicare de bază: cultura tinerilor, monumente celebre, personalităţi din lumea știinţei/ a artei, aspecte de istorie/ geografie, comportamentul eco.

Succesiunea tematică permite introducerea graduală a actelor de vorbire: a prezenta /a redacta texte simple la timpul trecut; a exprima condiţii, a redacta o scrisoare personală scurtă; a exprima opinii favorabile/defavorabile, a descrie persoane, locuri, obiecte în termeni simpli; a propune /a sugera.

Elevul este astfel eficient ghidat pentru a putea achiziţiona şi apoi utiliza autonom conţinuturile. Paginile de gramatică accesibilizează elementele teoretice, prezentate tabelar cu explicaţii adaptate nivelului de înţelegere al copiilor şi contribuie semnificativ la exersarea şi fixarea acestor cunoştinţe prin intermediul exercițiilor aplicative diverse – cu alegere multiplă, de transformare sau completare de text lacunar.

 

Descarcă planificarea

30,00 lei

Cod Produs: MN09

Autoro : Cristina Truță, Cristina Mircea, Liliana Putinei

Format: 20,5 x 26

Nr. Pagini: 160

Tip Carte: Manual

ISBN: 978-606-590-850-5

S-ar putea să-ți placă și…