English with Drago. Caiet de lucru.

Caietul de lucru ENGLISH WITH DRAGO reprezintă un excelent instrument pentru elevii care își doresc să aprofundeze, într-o manieră antrenantă și jucăușă, cunoștințele dobândite în clasă.
Destinat începătorilor, ENGLISH WITH DRAGO cuprinde zece unități structurate pe diverse teme de comunicare. Copiii vor pătrunde în universul fascinant al limbii engleze și vor fi însoțiți la fiecare pas de dragonașul Drago și de prietenii săi. Purtați pe aripi de magie prin universul cuvintelor, elevii vor învăța să comunice în limba engleză în călătoria lor alături de simpaticele personaje. Alături de noțiuni de vocabular și de modele uzuale de comunicare, copiii vor fi acompaniați de cântecele nostime și de rime care le vor stimula curiozitatea și imaginația. Fiecare unitate se încheie cu o secțiune de jocuri distractive.

Ilustrațiile sugestive și grafica atractivă transformă fiecare sarcină de lucru într-o provocare captivantă. Cu ajutorul caietului de lucru ENGLISH WITH DRAGO copiii își pot perfecționa, în clasă ori acasă, abilitățile de comunicare în limba engleză.

Ascultă cântecele din caiet

24,90 lei

Cod Produs: EN111

Autor: Valentina Barabaș, Laura Stanciu

Format: 26 x 21

Nr. Pagini:96

Tip Carte: Caiet de lucru

ISBN:978-630-6530-35-9