English for Fun – Jocuri si activitati pentru clasele a III-a si a IV-a

Aprobat conform Ordin 5318/21.11.2019 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar.

 

Cum învățăm cel mai bine? Jucându-ne!

English for fun pentru clasele a III-a și a IV-a oferă elevilor la început de drum o modalitate captivantă de învățare a limbii engleze – prin jocuri și activități interactive adecvate vârstei, intereselor și nivelului de limbă ale celor mici.

Plină de idei pentru copii, părinți și profesori, cartea explorează într-o manieră jucăușă teme prevăzute în programa curentă: casa, familia și cei din jur, școala, localizarea obiectelor în spațiu, meseriile, activitățile zilnice, exprimarea timpului, animalele domestice și sălbatice; alimentația, sănătatea și corpul omenesc, îmbrăcămintea, vremea și anotimpurile, mijloacele de transport, petrecerea timpului liberi, planuri de vacanță, sărbători.

Cu un design atrăgător, cartea include un boardgame, prin care copilul repetă și aprofundează diverse noțiuni de vocabular, un test final de vocabular și o secțiune de cut-outs.

Activitățile sunt însoțite de suport audio gratuit, accesibil online, pentru deprinderea pronunției corecte și a dezvoltării competențelor de comunicare și receptare a mesajului oral simplu.

18,00 lei

Cod Produs: EN091

Format: 20.5×26

Nr. Pagini: 64

Tip Carte: Jocuri si activitati

ISBN: 978-606-590-837-6

S-ar putea să-ți placă și…