Promo!

Pachet educațional de vacanță pentru clasa a V-a

 

 

76,50 lei 54,00 lei

Golește

1. Vacanță în jurul lumii – clasa a V-a   –  Caietul de vacanță conține: 50 de texte multidisciplinare, împărțite pe săptămâni, cu informații inedite pe care nu le vei găsi în manuale, 10 fragmente din cele mai îndrăgite cărți de literatură pentru copii, activități distractive, 10 mandale de colorat și o carte de animații.

2. Două cărți de ficțiune la alegere dintre:

 – Băiatul cu ziare  –  În cartierul Central Gardens din Memphis noul băiat cu ziare este cel mai bun în aruncarea ziarele pe verandă. Însă băiatului nu îi place deloc să vorbească cu clienții săi pentru că este … bâlbâit. Dar, de îndată ce iese din casă pe bicicleta sa, nu îi mai poate ocoli pe ceilalți: se găsește prins în conflicte neașteptate, dar și cucerit de frumusețea sufletească a unora dintre locuitori și, mai presus de orice, află că sub aparențele banalității se ascunde întreaga complexitate a naturii umane.

Inimă de samurai   –  La mijlocul secolului al XIX-lea, Manjiro, un băiat japonez, este prins de furtună și salvat de niște mateloți americani. Dintr-un biet pescar, el se transformă într-un marinar curajos, alăturându-se vânătorilor de balene. Își măsoară forțele cu stihiile naturii, ia parte la goana după aur din California și devine cunoscut ca primul japonez care a pus piciorul în America. 

Exploratorul   –   Când avionul lor se prăbușește în desișul junglei amazoniene, Fred, Con, Lila și Max se trezesc singuri în sălbăticie. Cei patru copii sunt nevoiți să își folosească toate resursele de inteligență și inventivitate pentru a supraviețui într-un mediu pe care nu îl cunosc. Însă niște descoperiri tulburătoare le dau de înțeles că nu sunt chiar singuri în junglă.

Munții Monștrilor   –  Să salvezi lumea nu e chiar așa de ușor cum s-ar crede: ca să ajungă la Regele Orc, Băiatul-Corb și Fata-Spiriduș trebuie să traverseze mai întâi înfricoșătorii Munți ai Monștrilor plini de pericole la tot pasul. 

Winston – Un motan în misiune secretă   –  Motanul Winston duce o viață perfectă. Peste zi se relaxează pe canapea, întrerupându-și moțăiala doar pentru a se ghiftui cu minunatul ficat de pasăre gătit cu pătrunjel. Însă când bucătăreasa personală este înlocuită de alta, lucrurile o iau razna! Intrusa aduce cu ea un geamantan de probleme și pe fiica ei, Kira.

Legenda lui Kevin   –  A fost odată un ponei zburător (și cam grăsuț) pe nume Kevin. Într-o noapte, pe când dormea liniștit în cuibul său din vârful unui copac, o furtună îl smulge din culcuș și îl duce până în oraș, pe balconul lui Max.  Orașul e năpădit de creaturi magice, puse pe răutăți, așa că Max și Kevin se apucă să îndrepte lucrurile. Nu le trebuie decât puțină ingeniozitate și mulți, mulți biscuiți!

Winston – Agentul cu lăbuțe moi   –  Emilia, colega de clasă a Kirei, este răpită. Cineva îi șantajează părinții, iar poliția bâjbâie neputincioasă după indicii. Sfântă sardină în ulei! Winston trebuie să intre din nou în acțiune! 

Manolito ochelaristu’   –  La cei zece ani ai săi, Manolito iubește viața pe care o duce și este nerăbdător să ne povestească tot ce face și ce descoperă despre oamenii din jur. Veșnic curios și plin de umor, el este prietenul lângă care nu ai nicio șansă de a te plictisi.

3. CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.