Promo!

Pachet educațional de vacanță – Limba franceză pentru clasele a VII-a – a VIII-a

 

 

73,00 lei 51,00 lei

Golește

1. Un auxiliar didactic la alegere dintre :

  • Jocuri de vocabular A2-B1 – Conține exerciții distractive ce îmbogățesc vocabularul și sistematizează noțiunile de gramatică funcțională și 75 de jocuri (puzzle-uri, căutări de cuvinte, ordonări de noțiuni, cuvinte încrucișate). Dificultatea exercițiilor crește treptat iar rezolvările se regăsesc în a doua parte a cărții, permițând astfel autoevaluarea cunoștințelor.
  • Go smart. LE VERB – Cu un format inovator, ușor de parcurs, de utilizat și de învățat, mereu la îndemână , contine tabele clare cu conjugarea verbelor regulate și neregulate, a verbelor auxiliare, a verbelor modale, precum și explicații complete despre formarea și folosirea timpurilor și modurilor verbale.

2. Două cărți de ficțiune la alegere dintre : 

  • Promisiunea – Sarah este doar o copilă când pleacă din Polonia împreună cu mama ei și se stabilesc amândouă la Paris. Dar când Germania nazistă invadează Polonia, iar Franța este și ea îngenuncheată, viața sub ocupație germană devine din ce în ce mai grea pentru micuța evreică. În timpul unei razii, Sarah ajunge în grija unor țarani normanzi. Fata se simte singură și abandonată, dar de trecutul ei o leagă un legământ, reînoit de-a lungul generațiilor. Iși va respecta ea promisiunea?
  • UmbraÎntr-o dimineață, când să plece la școală, Tom trage o sperietură zdravănă: în fața blocului îl așteaptă o umbră – umbra unei fete de vârsta lui. Zile de-a rândul, fantoma își face apariția, urmărindu-l peste tot pe unde se duce. Tom nu înțelege ce se întâmplă și, cu toate că prezența stafiei îl tulbură, curiozitatea nu îi dă pace. Cine este misterioasa fată? Ce vrea de la el? Îndrumat de umbră, Tom descoperă treptat cruzimile celui de-al Doilea Război Mondial și, totodată, secretul fetei care îl bântuie.
  • Dulce SăratTom si Luce se știu încă din clasa I și sunt prieteni la cataramă. Tom a avut întotdeauna grija de Luce, iar Luce l-a văzut mereu ca pe un frate mai mare. Și totuși, fără ca măcar să bage de seamă, cei doi încep să nu se mai înțeleagă. Diferențele dintre ei se accentuează, conflictele se înmulțesc, iar Tom și Luce pornesc fiecare pe calea lui. Într-o zi însă se hotărăsc să își vorbească din nou …
  • O poveste despre un băiat și o fatăAdmirabil scrisă, cartea vorbește cu realism, dar și cu delicatețe despre un univers pe cât de autentic, pe atât de fragil – despre adolescență și despre atâtea lucruri importante care o definesc sau o influențează. Vorbește despre școală, prietenii, diferențe și inadecvare, despre importanța imensă a unui cuvânt sau gest, despre a-l vedea cu adevărat pe celălalt și, mai ales, despre a te lăsa văzut așa cum ești de fapt.

3. CADOU : O brățară de silicon inscripționată –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.

Produse similare