Promo!

Pachet educațional de vacanță Limba franceză pentru clasele a V-a – a VI-a

 

 

72,00 lei 50,00 lei

Golește

1. Un caiet de activități la alegere dintre : 

  • Exerciții de conversație Limba Franceză clasa a V-a – Exerciții de conversație se adresează elevilor de clasa a V-a care vor să asimileze cunoștințe de limba franceză și să-și formeze deprinderi de înțelegere a unui document audio și de comunicare orală (resurse audio incluse).
  • Exerciții de conversație Limba Franceză clasa a VI-a – Exerciții de conversație se adresează elevilor de clasa a VI-a care vor să-și consolideze cunoștințele de limba franceză și să-și formeze deprinderi de înțelegere a unui document audio și de comunicare orală (resurse audio incluse).
  • Jocuri de vocabular A1-A2 – Conține exerciții distractive ce îmbogățesc vocabularul și sistematizează noțiunile de gramatică funcțională și 75 de jocuri (puzzle-uri, căutări de cuvinte, ordonări de noțiuni, cuvinte încrucișate). Dificultatea exercițiilor crește treptat iar rezolvările se regăsesc în a doua parte a cărții, permițând astfel autoevaluarea cunoștințelor.

2. Două cărți de ficțiune la alegere dintre :

  • Colega mea de bancăIngrijorata ca isi pierde cea mai buna prietena, Emilie face tot posibilul pentru a-i impiedica pe altii sa se apropie de Juliette. Din pacate, totul pare in zadar. Singurul lucru care ii ramane de facut este sa isi petreaca pauzele singura. O intamplare neasteptata o face sa inteleaga insa ca are mai multi prieteni decat crede.
  • Cea mai timidă fată din clasăCe n-ar da Juliette sa fie invizibila! E foarte timida si nu-i trebuie mult ca sa se faca rosie pana in varful urechilor: e de-ajuns sa o scoata un profesor la tabla sau sa faca Ben Teroristu’ o gluma pe seama ei. Si, de parca viata in clasa a sasea n-ar fi si asa destul de grea, iata ca este aleasa reprezentanta elevilor! Poate ca ar reusi ea sa se descurce cumva, dar trebuie sa faca echipa tocmai cu Ben Teroristu’, baiatul care o tachineaza fara crutare inca din scoala primara.
  • Micul PrințAceastă operă clasică a literaturii universale ne deschide poarta spre o lume deopotrivă stranie și familiară, în care adulții serioși, oricât de diverși ar fi în preocupările lor, locuiesc întotdeauna singuri, fiecare pe planeta lui. Povestea călătoriei micului prinț este o parabolă spusă cu o simplitate înșelătoare, care ne dezvăluie noi semnificații la fiecare nouă lectură.
  • Dany spune NU!Dany spune intotdeauna NU. NU profesorilor, NU temelor pentru acasa, NU colegilor de clasa. Pur si simplu nu exista nimic care sa-i placa la scoala. Dar iata ca, din greseala, se trezeste pe lista de candidati pentru rolul de reprezentant al elevilor. Si, spre marea lui surprindere, toata lumea voteaza cu el! Cum se poate una ca asta? Ce-o sa se aleaga de reputatia lui de chiulangiu si de zurbagiu? Ei bine, daca profesorii si colegii nu vor sa il lase in pace, Dany o sa le declare razboi!
  • Hotelul spaimelor – ColecționarulÎntr-o seară, în holul unui hotel misterios năvălește o namilă înspăimântătoare, care te duce cu gândul la un căpcăun. E înconjurat de puzderie de cutii mici și mai măricele. Cu zecile. Cu sutele. Închiriază un etaj întreg și dispare în lift cu bagaje cu tot. Ce-o fi în cutii?! O ciudățenie de situație, numai bună de cercetat de cei doi năzdrăvani ai hotelului: Margot, fetița proprietarului și Tristan, fiul bucătarului-șef.
  • Hotelul spaimelor – Camera frigorificăBucătăria și cămara, locuri în care se găsesc bunătăți. Doar că, în general, accesul la aceste minuni este limitat pentru cei mici, dacă nu imposibil. Spune asta unor copii care au la dispoziție un întreg hotel, care iubesc aventura și care mai știu și cât de bine se gătește în bucătărie! Într-un hotel tăcut, Margot și Tristan plănuiesc o lovitură de maestru, iar sorții par a fi de partea lor.

3. CADOU : O brățară de silicon inscripționată –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.

Produse similare