Promo!

Pachet educațional de vacanță – Limba engleză pentru clasele a III-a și a IV-a

 

 

71,00 lei 50,00 lei

Golește

1.  English for fun – clasele a III-a – a IV-a

Caietul conține jocuri și exerciții de îmbogățire a vocabularului uzual, adaptate nivelului de vârstă (rebus, careu, activități de asociere, de colorat, decupare și lipire, joc de rol, joc cu zarul etc.). Este  structurat în șapte capitole, ce respectă programele școlare în vigoare, conține recapitulări, evaluări, autoevaluări și este însoțit de materiale audio accesibile online, gratuite.

2  Două cărți de ficțiune la alegere dintre : 

  • Floss, cățelușul pierdutÎn sătucul Fân din Transilvania, iarna a venit mai devreme decât de obicei și a adus la poarta familiei Degețel un cățeluș zgribulit de frig. În curând Floss devine preferatul tuturor dar o veste neașteptată vine să tulbure armonia noului său cămin.
  • Floss și circulCând în familia Degețel pare că toată lumea are secrete, când bunica Dido o chinuie pe Thea cu fel și fel de treburi mărunte, când vacanța de vară se anunță a fi mai plictisitoare decât privitul norilor la amiază, în satul Fân ceva nemaipomenit se întâmplă. Nu e vorba de lansarea vreunei rachete pe Marte, nici măcar de apariția extratereștrilor, ci pur și simplu despre niște musafiri neașteptați: Floss și Circul!
  • Gărgărița GloriaProaspăt ieșită din hibernare, gărgărița Gloria se pregătește să se ducă la plimbare. Se spală pe dinți, își piaptăna antenele, își încalță toate cele șase piciorușe, se uită bine în oglindă și … vai nu! Bulinele ei de gărgăriță au dispărut! Unde or fi? Disperată, Gloria pornește la drum în căutarea lor, străbătând în lung și-n lat lumea îmbulinată și îmbârligată a insectelor.
  • Pișcotina și măgărușul PavarottiCiufulin şi Pişcotina sunt doi copii cât se poate de obişnuiţi – cel puţin aşa s-ar crede la prima vedere. Ciufulin, un ochelarist slăbuţ şi cam neîndemânatic, Pişcotina, cea mai simpatică fantomă, amatoare de cărți se împrietenesc atunci când măgărușul Pavarotti, cântăreţ de soi, dispare. În căutarea animăluțului, cei doi descoperă pasaje secrete, peșteri de vrăjitoare, poțiuni magice și vrăji apuse și se trezesc fix în mijlocul planului malefic al Beladonei, fantoma vecină, care plănuiește să ia în stăpânire întreg satul. Vor reuși oare cei doi să o oprească pe Beladona și să-l găsească pe Pavarotti?
  • Hannah și comoara elfului primejdiosPe feribotul care o duce, împreună cu frățiorul ei, spre Irlanda, Hannah șterpelește o jucărie de pluș în formă de leprechaun. Fetiței nu îi va lua mult să afle că spiridușul irlandez, deși pare inofensiv, are puteri magice…și e foarte supărăcios !
  • Tom și secretul castelului bântuitTom a primit cel mai palpitant cadou de Crăciun: o vacanţă cu tatăl său într-un castel bântuit din Scoţia! Castelul este învăluit într-o atmosferă tulburătoare, iar misterele nu întârzie să apară: în prima lui noapte acolo, băiatul aude nişte bătăi în perete. Să fie o fantomă?

3.  CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.