Promo!

Pachet educațional de vacanță – Limba engleză nivel B1- B2

 

 

75,00 lei 52,00 lei

Golește

1.  Un pliant la alegere dintre :

2.  Două cărți de ficțiune la alegere dintre : 

  • Băiatul cu ziare – În cartierul Central Gardens din Memphis noul băiat cu ziare este cel mai bun în aruncarea ziarele pe verandă. Însă băiatului nu îi place deloc să vorbească cu clienții săi pentru că este … bâlbâit. Atât de bâlbâit că nici numele nu și-l poate pronunța. Dar, de îndată ce iese din casă pe bicicleta sa, nu îi mai poate ocoli pe ceilalți: se găsește prins în conflicte neașteptate, dar și cucerit de frumusețea sufletească a unora dintre locuitori și, mai presus de orice, află că sub aparențele banalității se ascunde întreaga complexitate a naturii umane.
  • Prizonierul B-3087 – Zece lagăre de concentrare,  zece locuri în care ești înfometat, torturat și pus să muncești până la epuizare. Deviza tuturor: să supraviețuiască. Și asta cu orice preț! Va reuși oare Yanek să înfrunte ororile naziștilor fără să-și piardă speranța, voința și fără să uite cine este cu adevărat ?
  •  Lungul drum către apă – Nya (2008) și Salva (1985) , doi copii din doua perioade diferite și astfel două povești tulburătoare despre supraviețuire și determinare, chiar și în locurile în care s-ar părea că nu mai există nici urmă de speranță.
  •  Noroc cu domnul Terupt   –  Jessica este nou-venită la Școala Snow Hill. Alexia, plină de fițe, își apără cu tenacitate popularitatea printre fete. Danielle, mai dolofană decât colegele ei, încasează în tăcere toate glumele răutăcioase. Anna este prea timidă ca să răspundă la ore, Jeffrey urăște școala, Luke e tocilarul clasei, iar Peter – miștocarul. Însă noul lor profesor, domnul Terupt, reușește să îi învețe pe elevii săi nu doar matematică sau științele naturii, ci și ce înseamnă să îi vezi cu adevărat pe cei de lângă tine.
  •  Domnul Terupt cade din nou   –  Ultimul an la Școala Snow Hill îi forțează pe elevii domnului Terupt să se maturizeze subit. Anna, Jeffrey, Danielle și Peter au parte de propriile descoperiri, reponsabilități si frământări iar Luke află că lucrurile pe care le înveți la școală nu te ajută doar să iei note mari. Învățătorul lor este și el în pragul unei mari schimbări, dar oare vor avea cu toții parte de un final fericit și anul acesta?
  • Umbrela roșie – În 1961, la doi ani de la revoluția lui Fidel Castro, Lucia Alvarez și fratele ei sunt trimiși de către parinți în America. Lumea în care aceștia crescuseră era în schimbare și pentru siguranța lor aceasta fusese singura soluție. În acei ani peste 14.000 de copii aveau să plece neînsoțiți din Cuba spre SUA, într-un exod aproape unic in istorie: Operațiunea Peter Pan.

3.  CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.