Promo!

Pachet educațional de vacanță – Limba engleză pentru clasa a VI-a

69,00 lei 48,00 lei

Golește

1.  Un pliant la alegere dintre :

2.  Două cărți de ficțiune la alegere dintre : 

  •  Noroc cu domnul Terupt   –  Jessica este nou-venită la Școala Snow Hill. Alexia, plină de fițe, își apără cu tenacitate popularitatea printre fete. Danielle, mai dolofană decât colegele ei, încasează în tăcere toate glumele răutăcioase. Anna este prea timidă ca să răspundă la ore, Jeffrey urăște școala, Luke e tocilarul clasei, iar Peter – miștocarul. Însă noul lor profesor, domnul Terupt, reușește să îi învețe pe elevii săi nu doar matematică sau științele naturii, ci și ce înseamnă să îi vezi cu adevărat pe cei de lângă tine.
  •  Domnul Terupt cade din nou   –  Ultimul an la Școala Snow Hill îi forțează pe elevii domnului Terupt să se maturizeze subit. Anna, Jeffrey, Danielle și Peter au parte de propriile descoperiri, reponsabilități si frământări iar Luke află că lucrurile pe care le înveți la școală nu te ajută doar să iei note mari. Învățătorul lor este și el în pragul unei mari schimbări, dar oare vor avea cu toții parte de un final fericit și anul acesta?
  •  Jurnalul unui Ninja dintra-a șasea (vol. II)   –  Nu a trecut nici măcar o lună de când Chase a devenit conducătorul clanului ninja și iată că școala Buchanan este din nou în pericol: se zvonește că ar urma o invazie a piraților! Numai Chase este în măsură să împiedice dezastrul, dar ce poate face el când luptătorii ninja nu-l mai ascultă și până și cei mai buni prieteni par să-l fi părăsit?
  •  Jurnalul unui Ninja dintr-a șasea (vol. III)  –  La școala Buchanan, lucruile par să fi intrat în normal. Scăpat de grija piraților, Chase are chiar vreme să îi scrie un bilețel fetei care îi place. Dar cineva pune mâna pe bilețel și împânzește școala cu el, făcându-l pe liderul ninja ținta tutror glumelor.
  • Legenda lui Kevin A fost odată un ponei zburător (și cam grăsuț) pe nume Kevin. Într-o noapte, pe când dormea liniștit în cuibul său din vârful unui copac, o furtună îl smulge din culcuș și îl duce până în oraș, pe balconul lui Max.  Orașul e năpădit de creaturi magice, puse pe răutăți, așa că Max și Kevin se apucă să îndrepte lucrurile. Nu le trebuie decât puțină ingeniozitate și mulți, mulți biscuiți!
  • Munții Monștrilor   –  Să salvezi lumea nu e chiar așa de ușor cum s-ar crede: ca să ajungă la Regele Orc, Băiatul-Corb și Fata-Spiriduș trebuie să traverseze mai întâi înfricoșătorii Munți ai Monștrilor plini de pericole la tot pasul.

3.  CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.