Promo!

Pachet educațional de vacanță – Limba engleză pentru clasa a V-a

 

 

65,00 lei 45,00 lei

Golește

1.  Un pliant la alegere dintre :

2.  Două cărți de ficțiune la alegere dintre : 

  • Floss, cățelușul pierdutÎn sătucul Fân din Transilvania, iarna a venit mai devreme decât de obicei și a adus la poarta familiei Degețel un cățeluș zgribulit de frig. În curând Floss devine preferatul tuturor dar o veste neașteptată vine să tulbure armonia noului său cămin.
  • Floss și circulCând în familia Degețel pare că toată lumea are secrete, când bunica Dido o chinuie pe Thea cu fel și fel de treburi mărunte, când vacanța de vară se anunță a fi mai plictisitoare decât privitul norilor la amiază, în satul Fân ceva nemaipomenit se întâmplă. Nu e vorba de lansarea vreunei rachete pe Marte, nici măcar de apariția extratereștrilor, ci pur și simplu despre niște musafiri neașteptați: Floss și Circul!
  • Gărgărița GloriaProaspăt ieșită din hibernare, gărgărița Gloria se pregătește să se ducă la plimbare. Se spală pe dinți, își piaptăna antenele, își încalță toate cele șase piciorușe, se uită bine în oglindă și … vai nu! Bulinele ei de gărgăriță au dispărut! Unde or fi? Disperată, Gloria pornește la drum în căutarea lor, străbătând în lung și-n lat lumea îmbulinată și îmbârligată a insectelor.
  • Hannah și comoara elfului primejdiosPe feribotul care o duce, împreună cu frățiorul ei, spre Irlanda, Hannah șterpelește o jucărie de pluș în formă de leprechaun. Fetiței nu îi va lua mult să afle că spiridușul irlandez, deși pare inofensiv, are puteri magice…și e foarte supărăcios !
  • Legenda lui Kevin A fost odată un ponei zburător (și cam grăsuț) pe nume Kevin. Într-o noapte, pe când dormea liniștit în cuibul său din vârful unui copac, o furtună îl smulge din culcuș și îl duce până în oraș, pe balconul lui Max.  Orașul e năpădit de creaturi magice, puse pe răutăți, așa că Max și Kevin se apucă să îndrepte lucrurile. Nu le trebuie decât puțină ingeniozitate și mulți, mulți biscuiți!
  • Pișcotina și măgărușul PavarottiCiufulin şi Pişcotina sunt doi copii cât se poate de obişnuiţi – cel puţin aşa s-ar crede la prima vedere. Cei doi se împrietenesc atunci când măgărușul Pavarotti, cântăreţ de soi, dispare. În căutarea animăluțului, cei doi descoperă pasaje secrete, peșteri de vrăjitoare, poțiuni magice și vrăji apuse și se trezesc fix în mijlocul planului malefic al Beladonei, fantoma vecină, care plănuiește să ia în stăpânire întreg satul. Vor reuși oare cei doi să o oprească pe Beladona și să-l găsească pe Pavarotti?
  • Dalia și micii detectiviCioara și pisica neagră sunt de obicei animale de care ne ferim. Fie din cauza unor superstiții, ori a unor temeri, le ocolim și ne supărăm atunci când ne ies în cale. Însă Dalia ne arată că poți face echipă bună cu ele și că, în mod cert, nu te vor lăsa niciodată la greu. Când în grup se alătură și un băiat cu suflet mare și dornic să accepte orice provocare, ia naștere cea mai grozavă trupă de detectivi din satul Fân, din Transilvania.
  • Tom și secretul castelului bântuitTom a primit cel mai palpitant cadou de Crăciun: o vacanţă cu tatăl său într-un castel bântuit din Scoţia! Castelul este învăluit într-o atmosferă tulburătoare, iar misterele nu întârzie să apară: în prima lui noapte acolo, băiatul aude nişte bătăi în perete. Să fie o fantomă?

3.  CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.