Promo!

Pachet de vacanță pentru clasa I

 

 

79,00 lei 55,00 lei

Golește

1. Caiet de vacanță pentru clasa I   –   Caietul de vacanță este un suport de lucru util pentru aprofundarea noțiunilor studiate în cursul anului școlar. Conține 15 capitole structurate pe diferite teme care abordează integrat activitățile de Comunicare în limba română și Matematică și explorarea mediului.

2. Marele Ghid al bunelor maniere   –   Să te porți frumos poate să fie chiar mai greu decât să mergi la școală: trebuie să respecți reguli, aproape tot ce nu e obligatoriu e interzis, totul trebuie făcut într-un anume fel, care nu e niciodată calea cea mai simplă. Noroc că există Marele ghid al bunelor maniere – o carte care te învață, cu exemple, ilustrații și mult umor, exact ce să faci (și ce să nu faci) la masă, în vizită și în mijloacele de transport în comun.

3. O carte de ficțiune la alegere dintre:

 – Pepi, porumbelul mesager   –   Pepi este poștașul întregii păduri însă acest lucru nu îl mai încânta. Decide astfel să își încerce norocul cu alte meserii. Oare va reuși el să facă față noilor sarcini?

Cămila Luca vrea o pelerină   –   Luca împlinește în curând șapte ani. Este vârsta la care toate cămilele primesc în dar câte o pelerină. Părinții lui insă, nu au posibilitatea de a îi oferi un astfel de cadou. Dar Luca nu renunță și se hotăraște să se ducă singur în locul misterios de unde vin toate pelerinele: Orașul.

Cel mai cuminte copil din lume   –   În fiecare dimineață, aceeași poveste: mama lui Virgil coboară în bucătărie și găsește frigiderul deschis. Cine să fie făptașul? Cu siguranță nu Virgil, iepurașul pufos al lui mami! El n-ar putea să facă niciodată ceva rău.

4. Joc recapitulativ de limba engleză – format A4 (3 pagini)   –  Let’s play ! – o activitate distractivă de recapitulare a noțiunilor de vocabular în limba engleză învățate în cursul anului școlar.

5. Diplomă și felicitare