Promo!

Pachet de vacanță pentru clasa a II-a

 

 

79,00 lei 55,00 lei

Golește

1. Caiet de vacanță pentru clasa a II-a   –   Caietul de vacanță este un suport de lucru util pentru aprofundarea noțiunilor studiate în cursul anului școlar. Conține 16 capitole structurate pe diferite teme care abordează integrat activitățile de Comunicare în limba română și Matematică și explorarea mediului.

2. Marele Ghid al bunelor maniere   –   Să te porți frumos poate să fie chiar mai greu decât să mergi la școală: trebuie să respecți reguli, aproape tot ce nu e obligatoriu e interzis, totul trebuie făcut într-un anume fel, care nu e niciodată calea cea mai simplă. Noroc că există Marele ghid al bunelor maniere – o carte care te învață, cu exemple, ilustrații și mult umor, exact ce să faci (și ce să nu faci) la masă, în vizită și în mijloacele de transport în comun.

3. O carte de ficțiune la alegere dintre:

 – Săbiuță, șoricelul cavaler   –  Când castelul în care locuiesc este invadat de o pisică nemiloasă, întreaga ceată de șoricei este în pericol. Populația chițăitoare este decimată de îngrozitoarea felină, iar viața ultimilor supraviețuitori atârnă de un fir de ață. Salvarea lor poartă un nume însă: Cavalerul Săbiuță. 

Aventuri la ZOO   –   Pompon e o maimuțică tare neastâmpărată. El trăiește la zoo împreună cu mama lui, dar se plictisește și e curios să afle cum se distrează alte animale. Așa că, într-o zi, când mama lui doarme, Pompon fuge pe furiș și pornește să exploreze toată grădina zoologică.

Un pisoi pentru Theo   –   Niciun copil nu iubește animalele mai mult ca Theo. Marea sa dorință este să aibă propriul său animal de companie. Un cal ar fi grozav. Sau poate un porc mistreț, sau o pisică. Din păcate, părinții săi nu sunt atât de entuziasmați de animale ca Theo. 

4. Joc recapitulativ de limba engleză – format A4 (3 pagini)   –   Let’s play ! – o activitate distractivă de recapitulare a noțiunilor de vocabular în limba engleză învățate în cursul anului școlar.

5. Diplomă și felicitare