Manual Matematica. Clasa a VII-a

Manualul de Matematică pentru clasa a VII-a este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin OM nr.3393 / 28.02.2017.

Manualul este structurat în 7 unități de învățare, Unitatea 1 – Mulțimea numerelor reale, Unitatea 2 – Ecuații și sisteme de ecuații, Unitatea 3 – Elemente de organizare a datelor, Unitatea 4 – Patrulaterul, Unitatea 5 – Cercul, Unitatea 6 – Asemănarea triunghiurilor și Unitatea 7 – Relații metrice în triunghiul dreptunghic.

Acestea respectă integral domeniile de conţinut ale programei şcolare, fiecare unitate incluzând cel puțin o secvență recapitulativă, un portofoliu și o evaluare.

Construit în baza noilor repere pe care se structurează curriculumul școlar aplicat în prezent în învățământul gimnazial, manualul de Matematică pentru clasa a VII-a are la bază un demers pedagogic structurat, coerent şi progresiv, bazat pe observare, descoperire, organizare, interiorizare, sistematizare și evaluare. Fiecare lecție este însoțită de secțiuni ample de exerciții rezolvate menite să vină în ajutorul elevilor în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională.

Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu un total de 96,75 de puncte.

 

Descarcă planificarea calendaristică

Descarcă planificarea pe unitati de învățare

Răsfoiește varianta digitală a manualului

Cod Produs: MN50

Autor: Maria-Daniela Stoica, Titi Hanghiuc

Format: 29 x 20,5

Nr. Pagini: 224

Tip Carte: Manual

ISBN: 978-630-6662-09-8

 

S-ar putea să-ți placă și…