Istorie Bacalaureat

Aprobat conform Ordin 3530/04.04.2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar-poziția 43

 

Istorie – Bacalaureat – Teste vine în ajutorul elevilor de clasa a XII-a care se pregătesc pentru susținerea examenului de bacalaureat, dar la fel de bine poate fi utilizată și de către profesori pentru evaluarea la clasă.

Sinteza, foarte clar sistematizată, ajută la consolidarea cunoștințelor dobândite la orele de curs și oferă informația necesară rezolvării celor 70 de teste. Acestea acoperă toate conținuturile propuse de programa școlară: popoare și spații istorice, societatea și lumea ideilor, conducătorii, statul și politica, relațiile internaționale. Secțiunea de răspunsuri cuprinde modele exemplare de rezolvare a subiectelor propuse pentru examenul de bacalaureat, asigurându-vă reușita.

Sintezele, testele și răspunsurile ajută la conturarea unei viziuni de ansamblu asupra celor mai importante momente din istoria națională, prezentată de fiecare dată în strânsă legătură cu cea universală.

32,90 lei

Cod Produs: LC129

Autor: Ramona Diaconescu, Camil-Gabriel Ionescu

Format: 20.5 x 26

Nr. Pagini: 272

Tip Carte: Ghid de pregătire

ISBN: 978-606-590-417-0

Produse similare